איכות ובטיחות מזון: עידן חדש של פתרונות מתקדמים
Re- call של מוצרים. פגיעה במוניטין, איבוד אמון ציבור הלקוחות. הפסדים כספיים, "עליהום" תקשורתי….
כשומרי הסף בארגון, אנו מאמינים שאתם עובדים לא מעט (בלשון המעטה) על מנת שלקוחות הרוכשים את המוצרים שלכם יקבלו מוצרים איכותיים, טעימים ובטוחים למאכל. כמי שאמונים על תחום איכות ובטיחות מזון אצלכם בארגון, אתם בוודאי חשים בכל יום את האחריות הכבדה המונחת עליכם בהבטחת בריאותם של הצרכנים ואת ההתמודדות היומיומית באתגרים, תוך שמירה על איכות המזון ועמידה בסטנדרטים הגבוהים ביותר.
HB Innovation מבינה את האתגרים שעומדים בפניכם, ומזמינה אתכם להצטרף ולהתקדם לעידן כבר היום, תוכלו לשדרג את כלל ביצועי המערכות בארגון ובנוסף, לחסוך בזמן ומשאבים, לשפר את יעילות העבודה ותהליכי ניהול סיכונים, לצמצם טעויות אנוש ולהגביר את בטיחות ואיכות המזון.
(אנחנו לא יכולים להתחייב שלא יהיו re-call, כתבות תחקיר ועוד… אנחנו כן יכולים להחליף את התהליכים הידניים שגוזלים שעות עבודה רבות, שאינם אפקטיביים ומצריכים שעות מעקב ובקרה רבות, במערכת אחת שתאפשר ניהול מעקב ובקרה והכל מהמכשיר החכם!
העולם מתקדם וכך גם אתם
הכלים המיושנים לניהול איכות ובטיחות מזון איתם אתם עובדים כיום, כמו מצגות, טבלאות אקסל, גרפים, טלפונים, מיילים, קבוצות וואטסאפ ועוד, אינם מאפשרים להביא את הידע, הניסיון והמקצועיות שלכם כפי שראוי כמו גם, אינם מספקים מענה לצרכים המשתנים של תעשיית המזון. כלים מיושנים אלו גורמים לבזבוז זמן ומשאבים, פוגעים ביעילות העבודה, מעלים את הסיכון לטעויות אנוש ומקשים על עמידה בתקנות.
HB Innovation מציעה לכם פתרונות מתקדמים לניהול איכות ובטיחות מזון, המאפשרים להתמודד עם האתגרים ולשפר את תחום איכות ובטיחות המזון בארגון שלכם מקצה לקצה.
מערכת PAS פתרון כולל לניהול איכות ובטיחות מזון
מערכת PAS היא מערכת חדשנית המאפשרת ניהול כל תהליכי איכות ובטיחות המזון במקום אחד. המערכת כוללת כלים מתקדמים לניהול HACCP, GMP, CCP ו-QMS, ומאפשרת לכם:
– ניהול יעיל של משימות הקשורות לאיכות ובטיחות מזון, מעקב אחר חריגים ואי התאמות וטיפול בהם בזמן אמת.
– ניהול משברי re- call בצורה אפקטיבית ויעילה וצמצום נזקים עתידיים.
– ניטור ובקרה מתקדמים של תהליכי הייצור, תוך זיהוי נקודות תורפה ופוטנציאל לסיכונים בזמן אמת.
– ניתוח נתונים סטטיסטיים וקבלת תובנות עסקיות משמעותיות לשיפור איכות ובטיחות המזון.
– תיעוד מלא ובזמן אמת של כל תהליכי איכות ובטיחות המזון ותקשורת יעילה בין כל הגורמים המעורבים.
עבודה עם מערכת PAS מייצרת לארגון
– חיסכון בזמן ומשאבים.
– שיפור יעילות העבודה.
– צמצום טעויות אנוש.
– שיפור איכות ובטיחות המזון.
– הגברת שביעות רצון הלקוחות וחיזוק תדמית הארגון.
בנוסף למערכת PAS אנו מציעים הדרכות אינטראקטיביות לכלל העובדים בתחום איכות ובטיחות מזון. ההדרכות מועברות על ידי צוות מומחים מקצועי, ומותאמות לצרכים הייחודיים של כל ארגון.
מטרת ההדרכות:
– העלאת המודעות והידע של כלל העובדים בתחום איכות ובטיחות מזון.
– שיפור התנהגויות העובדים והטמעת שיטות עבודה נכונות.
– הפחתת הסיכון לטעויות אנוש ושיפור בטיחות המזון.
– שיפור איכות המזון לאורך כל שרשרת האספקה.
– חיזוק תדמית הארגון כארגון אחראי המבטיח את איכות ובטיחות המזון.
HB Innovation מובילה בתחום איכות ובטיחות מזון בישראל עם ניסיון רב שנים בפיתוח פתרונות מקיפים, חדשניים ומתקדמים לניהול איכות ובטיחות מזון.
אנו מזמינים אתכם להצטרף לעידן החדש ולמאות לקוחות שכבר נהנים מהפתרונות המתקדמים שלנו.
צרו איתנו קשר עוד היום לקבלת מידע נוסף.