דלג לתוכןדלג לפוטר

תעשיית המזון

חברות הפועלות בתחום המזון, נדרשות מצד אחד לשמור על בטיחות העובדים ומצד השני להגן על המותג. הצרכנים כיום מודעים היטב למזון אותו הם צורכים ובו בזמן מעוניינים לחסוך בהוצאות.

תעשיית המזון מייצרת אתגר ייחודי בתהליכי ניהול הסיכונים, בקרת איכות המזון המיוצר והצורך בסגירת מעגלים מהירה על מנת להמנע מהפצה שגויה של מוצרים שיש בהם כדי להסב נזק ללקוחותיהם.

ניהול תהליכים אלו, לא יהיה אפשרי, ללא מערכת אינטגרטיבית, המנהלת את התהליכים קצה אל קצה תוך שילוב הידע והצפתו לבעלי התפקידים השונים.

החל מהאחריות שלנו להגן על העובדים שלנו, עובדי ההפצה אשר נמצאים בדרכים ובטיחות המוצרים אותם אנו מייצרים ומשווקים.

על מנת לאפשר את המענה המקיף לנושאים אלו, קיימנו עם לקוחותינו פגישות עבודה באמצעותן מערכת בטיחות עובדים ובטיחות מזון משולבת וייחודית אשר נותנת מענה מקיף לכלל הדרישות בעולמות התוכן.

בתחום המזון, אנו מאפשרים את העמידה בדרישות הרגולציה בתקנים כגון GMP, HACCP, ניהול Re-Call, ביצוע מבדקים ותמיכה ביצואנים לשוק האמריקאי באמצעות תמיכה בתהליך FSMA ניהול ועדות בתחום בטיחות המזון ועוד.

בעולם הבטיחות: אנו מאפשרים ניהול מפגעים, תחקור אירועי בטיחות, הדרכות עובדים, ניהול ציוד, בקרת כניסה ועוד.

מעוניינים לשמוע?

צרו איתנו קשר

x

צור קשר

    דילוג לתוכן