ניהול בטיחות מזון
אבטחת איכות מזון ברמה הגבוהה ביותר
מערכת PAS כוללת תהליכי עבודה יעודיים לתעשיית המזון, בשילוב עם יכולות מעקב ובקרה – כדוגמת: ניהול משימות, ניהול חריגים ואי התאמות יחד עם מסכי מנהל מתקדמים המביאים לידי ביטוי ניהול משימות ושגרות תפעוליות המבטיחים את העמידה בדרישות חוק בריאות הציבור.
מערכת PAS מסייעת ליצרני המזון להבטיח כי המזון אותו הם מייצרים ומשווקים מסופק ברמה הגבוהה ביותר וזוכה לאמון הציבור פעם אחר פעם.
ניהול בטיחות מזון
GMP
מערכת PAS מאפשרת עקיבות מלאה בניהול בקרות GMP, החל משלב ביצוע הבקרה והמבדק באזורי המפעל השונים, וכלה ביצירת פעולות התיקון, בניית הפעולות המתקנות, ניהול החלטות הועדות השונות ומתן תמונות מלאה על כלל הארועים, פעולות התיקון והפעולות המתקנות.
HACCP
מערכת PAS תומכת בניהול שגרות הHACCP בביצוע בקרות לסיכונים במזון, ובבקרות לאחר שינויים בתהליך הייצור או בציוד הייצור.
מערכת PAS מספקת מבט מקיף על כל ארוע בטיחות מזון, באמצעות שגרות ניהול ובקרה
FSMA
מערכת PAS מאפשרת ביצוע בקרה על שלבי הייצור עבור יצואים לארה"ב בהתאם לדרישות הסטנדרט.
מבדקים
ביצוע מבדקים ושגרות תפעולויות על מנת לאתר חריגות שיש בהם כדי לפגוע באיכות המוצרים וליצור חשיפה בריאותית ותדמיתית.
באמצעות מודל מבדקים, ניתן להגדיר ולתכנן את תוכנית המבדקים השנתית יחד עם ביצוע מבדקים שוטפים ויזומים. כלל הממצאים והפעולות לשיפור מרוכזים במודול ניהול המשימות אשר מבטיח כי כלל הפעולות המתקנות מתועדות ומאפשרות מעקב ובקרה שוטף אחר ביצוען.
Re-Call
על מנת להימנע מאירועי re-call או לנהל בצורה מיטבית משברי re-call, מערכת PAS כוללת את סט הפעולות הנדרשות לביצוע בכלל חלקי החברה (ייצור, שיווק, יחסי ציבור, הנהלה) על מנת לנהל את התהליך ולהבטיח כי משך החשיפה לציבור תהיה מינימלית ובכך תמנע פגיעה עסקית ותדמיתית.
למנהלים המובילים את הפעילות מסופק כלל המידע הנדרש לקבלת החלטות בכל זמן ובכל מקום, דבר המבטיח את הרציפות העסקית הנדרשת הקטנת הסיכון.